Home > Natuur, milieu en landschap in kerngebied Antwerpen > - Borgerhout

Natuur,milieu en landschap - Borgerhout

Wat zegt de sociale media voer het Krugerparkje in Borgerhout? Even surfen en dit rolt eruit

4 reviews voor Krugerpark

Sorteren op: Yelp sorteren | Datum | Rating | Van Elites | Facebook-vrienden -

Facebook-vrienden

Van reviewers die je volgt

Reviews van je vrienden

4 reviews in het Nederlands

Review van Simon B.

7-10-2011

Raar maar waar, dit parkske is mij altijd ontgaan en ben ik pas bij de opening van Bar Leon bijna een jaar geleden (zo kort pas?!) voor't eerst onder ogen gekomen. Het Krugerplein is voor mij en meeste vrienden onlosmakelijk verbonden aan deze bar, laat dat duidelijk zijn. Naast Carrod's, een mini-resto die de donderdagavond-volkskeuken-deluxe verzorgt van Leon, is er ook niks anders van uitspanningen op dit heuvelachtig parkplein. Het park vormt een driehoek en biedt aan spelende jeugd momenteel vooral een kabelbaantje. Met name de heuveltjes maken het erg speciaal en op een zonnige dag waan je je gemakkelijk buiten't stad. Je zou er de nabijheid van Rivierenhof plots kunnen voelen. Benieuwd wat komen gaat na de parkwerken!

Review van Thomas A.

7-10-2011

De heraanleg van het  Krugerpark is begonnen! In bar Leon kan je de plannen bewonderen. Vooral de allerkleinsten zullen gat in de lucht springen wanneer ze horen hoe ze verwend zullen worden, wat het speelterrein wordt goed onder handen genomen. Er komen natuurlijk ook nieuwe banken, zodat mama en papa de kroost goed in de gaten kunnen houden..

Review van Tina M.

3-10-2011

Al jaren komen wij met de kindjes in het Krugerpark. Nu eens stond er een leuke speeltuin, dan weer was hij afgebrand door de lokale jeugd. Feit is dat er toen niet echt veel sociale controle was en dat de autochtone kindjes thuis bleven. Mede door Bar Leon en Muziek in de wijk (elke zondag in juli) is het publiek al eens gevarieerder. Nu hebben ze besloten tot de heraanleg van het plein en halen ze alle heuvels weg. Dit gaat het geheel veel overzichtelijker maken, (kleine) criminaliteit wordt moeilijker gemaakt en wij hebben zicht op onze kroost vanaf het terras van Bar Leon! De plannen zagen er veelbelovend uit.. Let's wait and see!

Review van Eef L.

6-10-2011

Vier sterren, en het wordt alleen maar beter... Ik leerde dit park kennen door het uitnodigende programma van de Zomer van Antwerpen, dat hier 'Muziek in de Wijk' neerpootte. Dit laatste zorgt voor een gelaten sfeer in en rond het Krugerpark, waar zowel groot als klein zijn gading vindt en zwart en wit samen de livemuziek tot een waar feest maken. Het park leent zich er perfect toe, want achteraan bevindt zich een speeltuintje voor de ravottende kinders en kun je, als er al genoeg gras tussen je tenen zit, even de bewoonde wereld betreden en je op het terras van Bar Leon nestelen voor een bolleke of een waterke, afhankelijk van je bestendigheid tegen de verlekkerende cocktails en pastiskes die je op 'Muziek in de Wijk' kan proeven. Momenteel zijn er heuse werken aan de gang in het park, om in de toekomst de mogelijkheden (en ook het publiek) te verruimen. Spanneeend!

(brond: http://nl.yelp.be/biz/krugerpark-antwerpen)

 

 

 

Huidige Activiteiten

Contact

Wilt u meer weten over KVNS? Bel, mail of fax ons.

Meer weten?

Meer weten over het werkterrein van KVNS? Bestel ons magazine.