Twee jaar geleden stelden we het jubileumfeest voor 20 jaar Vrienden van de Vlaamse Veren uit omwille van de gekende problemen met het coronavirus.
Besloten werd om dit feest te vieren in combinatie met de 70e verjaardag van onze coördinator Walter Resseler en die van zijn nicht Greet Van Beeck die precies één dag jonger is dan hij.
Ter gelegenheid van deze verjaardag huurden Walter en Greet op 2 april 2022  de ‘Mozart’ van Rivertours voor een vaart op de Schelde en de Rupel vanuit Temse.
We zagen onderweg de veerponten van Rupelmonde, Schelle, Hemiksem, Hoboken – Kruibeke, Driegoten, Mariekerke en Sint-Amands en bereikten bijna de plek waar het veer van Baasrode over vaart. Tussen Hemiksem en Hoboken kregen we eveneens de Waterbus te zien.

Voor dit feest werden alle betalende leden van VVVeren uitgenodigd en we waren blij dat we velen onder jullie konden verwelkomen. De deelnemers kregen de gelegenheid om hun waardering uit te drukken met een vrije bijdrage op de rekening van VVVeren. Dit leverde de mooie som van 1005 euro op. Waarvoor hartelijk dank. We zullen dit bedrag verstandig besteden.

Het was een mooie dag, niet erg warm maar gelukkig droog en iedereen bleek opgetogen over het feest.